DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Ahad, Disember 06, 2009

Bantuan Sumbangan Derma Rumah Titian Kasih (RTK). TOLONG SEBARKAN.

Salam Permuafakatan.


Rumah Titian Kasih (RTK) yang merupakan satu-satunya Rumah Perlindungan Saudara-Saudari (SeAgama ISLAM) kita di Kuala Lumpur sedang berusaha untuk membeli Rumah Perlindungan Sendiri melalui penjualan lot wakaf.

1 lot berharga RM1000.00, sekiranya ada Sahabat dan Kawan-Kawan yang ingin membantu menghulurkan sumbangan, boleh berhubung dengan saya, Sharifah Adlan [012-3398689]. Rumah ini menempatkan kira-kira 114 orang yang terdiri daripada Anak-Anak Yatim, Anak Fakir Miskin, Golongan OKU, Warga Emas (Orang-Orang Tua) yang uzur dan Ibu-Ibu Tunggal yang teraniaya. Harap dapatlah pihak Saudara-Saudari membantu mereka kerana tarikh akhir untuk mengosongkan premis yang mereka duduki sekarang pada 31-12-2009.

Alamat RTK: No 62A, Lorong Maran Off Jalan Kuantan, Kuala Lumpur (berhadapaan Tasik Titiwangsa).
Pengetua: Puan Sharifah Adlan (012-3398689)Salam Persaudaraan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan