DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Sabtu, Jun 20, 2020

17 Tafsir 26 Dan 52 Tafsir 88.

18 Tafsir 26 Dan 92 Tafsir 88.


Salam Ukhuwah.


26 (Jumlah Ejaan Hurufnya).


18 Tafsir 26.

Maka NABI Dua GOD Nak Bina Bani Lam Mega Jana Bio Hadid Gen Api Haq Adil OK YA.


92 Tafsir 88.

88 (Jumlah Ejaan Hurufnya).

*TIADA ONANI.
Esa Kental.
Ahli Buka Baik.
Ahli Naga Mahdi.
Kuasa Besi.
Nur Naik.
Jasad Kuat.
Jiwa Besar.
Nyah Jahat.
Tetap OK.
Rahsia Cekal.
Basmi Buta.
Ahli Sabar Abadi.
Cahaya Hijau.
Hati Agung.
Akal Ungu.
Diri Jingga.
Sihat Adi Abadi.
Perkasa Abadi.
Ahli Minda Abadi.
Akal Jaga Niat.
Bina Waras.
Alam Nyata.
Cahaya Hadi Ghaib.
Cegah Hantu.
Asal Sufi.
Mandi Zat.
Cuci Lima Abadi.
Jadi Jernih.
Selamat Abadi.
Cinta Asli.
Masa Seks.
Dengan Berahi.
Teguh Lama.
Jana GOD Indah.
Puas Adi Abadi.
Badan Gagah Ori.
Rezeki Adi.
Tepat Adil.
Pagar Merah.
Nafsu Diam.
Hamba ALLOOH.
Dapat Jaga Amal.
Boleh Jaga Alam.
Jaga Ruh Badan.
Dapat Dana Mega.
Ghaib Nyata.
Ahli Aman Bahagia.
Darah Muda Abadi.
Deria Ada Tajam.
Bagai Malaikat.
Akal Minda Ali.
A Akal Waras. (Insya'ALLOOH Dapat BerFikir SeCara Logik Dan Rasional).

VITAMIN. VITAMIN Yang DiMaksud Kan Di Sini Ialah.. VITA = VITALITY (DAYA HIDUP). MIN = AL-AMIN (MUHAMMAD). Daya Hidup Seperti Muhammad (Insya'ALLOOH).

Faham Semua.

A Serba Boleh.

Cekap Rajin. (Insya'ALLOOH Kita Akan Dapat MenJadi SeOrang Manusia Yang Cekap Dan Rajin).

Naim Jadi Ahmad. (Nikmat Jadi [Seperti] Muhammad).

Jadi Bijak Adi Abadi. (Insya'ALLOOH Kita Akan Dapat MenJadi SeOrang Manusia Yang Arif Lagi Bijaksana, SeUmur Hidup. Insya'ALLOOH Kita Akan Mampu Untuk Hidup Berdikari. Insya'ALLOOH Jadi Lebih Kurang Seperti Lone Ranger).

Badan Hijau Abadi. (Insya'ALLOOH Tubuh Badan Kita Akan Jadi Kebal Dan Sihat Serta Kuat Juga Gagah Lagi Perkasa, SeUmur Hidup. Insya'ALLOOH Jadi Lebih Kurang Seperti The Incredible Hulk. Both Male And Female).

Ada Dana Wang Abadi. (Insya'ALLOOH Wang Sentiasa Cukup / Insya'ALLOOH Tidak Akan KePutusan Wang / Boleh Juga DiKata Kan, Insya'ALLOOH Akan Ada Ibu@Induk Wang SenDiri Dan Juga Insya'ALLOOH Boleh Buat Kan Ibu@Induk Wang Untuk Orang Lain).

Jaga Angka Naik. (Insya'ALLOOH Akan Ada PengeTahuan Tentang Angka (Nombor Ekor) Apa Yang Naik. Insya'ALLOOH Akan DiBeriTahu Direct Dari ALLOOH SWT. BUKAN Dari Khadam2 / Jin2 / PenDamping2 / Malaikat2 Dan SeUmpamanya).

Tenang Daim.

Tidak Ada Asap. (Insya'ALLOOH Akan Ada KeKuatan Untuk Tiada@BerHenti BerAsap. BerAsap Tembakau Dan BerAsap Elektronik).

Hadi Al-Fatihah. (Insya'ALLOOH Akan DiBeri PeTunjuk Hidayah Oleh ALLOOH SWT, BerTerusan Dari SeMasa Ke SeMasa, Dengan Berkat Dan Hikmah Serta Kuasa Dari Surah Al-Fatihah / Ummul Kitab).

Badan Pulih. (Insya'ALLOOH Akan Ada KeUpayaan Untuk Self Healing. Dan Insya'ALLOOH Tubuh Badan Kita Akan Sentiasa Sihat).

Insan Kebal. (Insya'ALLOOH Kita Akan Jadi Kebal, Iaitu Kebal Umum@Semua. Yakni Kebal Tanah, Kebal Air, Kebal Api, Kebal Angin Dan Kebal Besi. Yes Indeed, Human Invincibility Does Exist. BI-IDZNILLAAH. Kebal Yang Haq@Original Dari ILAHI. BUKAN Kebal Dari Khadam2 / Jin2 / PenDamping2 / Malaikat2 Dan SeUmpamanya).

Ahli Berani Abada. (Insya'ALLOOH Kita Akan MenJadi Manusia Yang Berani, SeUmur Hidup. Insya'ALLOOH Berani Di Dalam Menegak Kan KeBenaran Dan KeAdilan. Dan Insya'ALLOOH Tiada Gentar TerHadap SeSiapa Pun Dan Apa2 Pun, MeLain Kan TerHadap KeMurkaan ALLOOH SWT).

Cergas Waja. (Badan Cergas Dan BerSemangat Waja).

Tahan BerJaga. (Insya'ALLOOH SePanjang Masa @ 24/7).

Adi BerDiri Abada. (Insya'ALLOOH Kita Akan Jadi Mampu BerDiri Dalam Jangka Waktu Yang Lama. Long Last Stand Still).

Ada BerTenaga Abada. (Insya'ALLOOH Diri Kita Akan Sentiasa BerTenaga SePanjang Masa @ 24/7).

Hantar Api. (Insya'ALLOOH Akan Ada KeMampuan Untuk Hantar Api, Yakni Hantar Nur@Energy KePada Orang2 Lain / Makhluk2 Lain, SeCara Jarak Dekat Dan Juga SeCara Jarak Jauh, Di Mana2 Sahaja Dan Pada Bila2 Masa. Insya'ALLOOH Nur@Energy Yang Haq Dari ILAHI, BUKAN Nur@Energy Dari Khadam2 / Jin2 / PenDamping2 / Malaikat2 Dan SeUmpamanya).

Sel Kelabu. (Putih = Sejuk / Cas Positif. Hitam = Panas / Cas Negatif. Hasilnya Insya'ALLOOH, Tubuh Badan Kita Tiada Lagi BeRasa Sejuk Dan Tiada Lagi BeRasa Panas. Kelabu = Neutral. Insya'ALLOOH Darah Kita Akan Jadi BerCas Neutral. Insya'ALLOOH ApaBila Kita MenDerma Darah, Mereka2 Yang Darah BerCas Positif Dan Juga Mereka2 Yang Darah BerCas Negatif Serta Mereka2 Yang Darah BerCas Neutral, Insya'ALLOOH Mereka2 Semua Itu Boleh Menerima Darah Dari Jenis BerCas Neutral).

A Jadi Ringan. (Insya'ALLOOH Tiada Lagi MeRasa Berat).

Telepati. (Insya'ALLOOH Boleh BerKomunikasi Dengan Orang Lain / Makhluk Lain, Dan Insya'ALLOOH Boleh BerKomunikasi Dengan Tuhan (ALLOOH), SeCara Minda Ke Minda / Hati Ke Hati, Pada Bila Bila Masa Dan Di Mana Mana Sahaja).

A Gerak Cepat. (Insya'ALLOOH Boleh Teleport Pada Bila Bila Masa Dan Ke Mana Mana Sahaja).

Tiada Najis. (Insya'ALLOOH BerJaya Capai Ke Tahap Full Absorption(s). Yakni Insya'ALLOOH, Tiada Kencing Dan Tiada Berak Serta Tiada Muntah).

Bau Wangi Abadaa. (Insya'ALLOOH Diri Kita Akan Sentiasa BerBau Wangi, SeUmur Hidup).

A Tauhid Jadi. (Insya'ALLOOH Baru Lah Nur@Kuasa Kalimah Tauhid [LAA ILAAHA ILLALLOOH] Akan Masin Dan MenJadi Pada Diri Kita).

Ahli Kunci. (Insya'ALLOOH Akan Ada KeBolehan Untuk Mengunci. Kunci Jarak Dekat Dan Juga Kunci Jarak Jauh. Kunci PemBuka Pun Ya, Kunci Penutup Pun Ya. Kunci Mati Pun Ya. BI-IDZNILLAAH).

Imam Haq Adil. (Insya'ALLOOH Dapat MenJadi Pemimpin Yang Benar Lagi Adil).

Gagah Iman Amal. (Insya'ALLOOH Akan Jadi Gagah Di Dalam BerIman [HABLUM MINALLOOH] Dan BerAmal Soleh [HABLUM MINANNAAS] https://www.surah.my/103).

Adi Tiada Lemah. (Insya'ALLOOH Jadi Unggul Dan Tiada KeLemahan).

Jadi Ubah Badan Abadaa. (Insya'ALLOOH Akan Ada KeBolehan Untuk Ubah Badan, SeUmur Hidup. Yakni, Apa Yang DiSebut-Sebut Kan SeBagai Tukar Sarung / Tukar Jasad).

Boleh Scan Abada. (Insya'ALLOOH Akan Ada KeIlmuan / KeMahiran Untuk Scan, SeUmur Hidup. Scan Yang Original, Yakni Scan Direct Dari ALLOOH SWT. BUKAN Scan Dari Khadam2 / Jin2 / PenDamping2 / Malaikat2 Dan SeUmpamanya).

Super Abada. (Insya'ALLOOH Akan Jadi Super Duper Hyper Human Being SeUmur Hidup).

Tiada Mati Abadaa. (Insya'ALLOOH Akan Dapat Hidup Kekal Abadi. Atau Insya'ALLOOH Akan DiBeri Minum Air Yaumul Hayat, Yakni Air KeHidupan Abadi).

Polis Abadi. (Insya'ALLOOH Akan Dapat Jadi Seperti Polis, SeUmur Hidup. Dan Insya'ALLOOH Akan Ada KeUpayaan Untuk Tolong Orang Orang Susah, SeUmur Hidup).

Rahsia Afdhal. (Insya'ALLOOH Akan Ada PengeTahuan Dan KeFahaman Tentang Rahsia2 (Hal2 Sulit) Khazanah 7 Petala Langit Dan 7 Petala Bumi).

Ada Dapat Ajaib Abadi. (Insya'ALLOOH Akan Dapat MemPerOleh KeAjaiban KeAjaiban, BerTerusan Dari SeMasa Ke SeMasa, SeUmur Hidup).

TerBesar. (Tiada Onani Adalah MeRupa Kan Salah Satu Bentuk Amalan Yang TerBesar, Yakni Antara Salah Satu Bentuk Amalan Yang Paling Sukar Untuk DiLaku Kan. Walau BagaiMana Pun, ApaBila Kita BerJaya MengHadapi Dan MengHarungi Salah Satu Ujian TerBesar Ini, Maka Insya'ALLOOH, Ganjaran Ganjarannya Juga Amat Lah Besar, Seperti Mana Yang TerTulis Di Atas).


BAGINDA MUHAMMAD = 112.

B = 2.
A = 1.
G = 7.
I = 9.
N = 14.
D = 4.
A = 1.

M = 13.
U = 21.
H = 8.
A = 1.
M = 13.
M = 13.
A = 1.
D = 4.

Total = 112.


112 = GAGAH TIADA ONANI.

G = 7.
A = 1.
G = 7.
A = 1.
H = 8.

T = 20.
I = 9.
A = 1.
D = 4.
A = 1.

O = 15.
N = 14.
A = 1.
N = 14.
I = 9.

Total = 112.


*Insya'ALLOOH, The Longer We Keep Our Sperm (Male And Female) Inside Our Body, Insya'ALLOOH The Stronger We Will BeCome, Day After Day.

*Insya'ALLOOH, Lebih Lama Kita (Lelaki Dan Perempuan) Simpan Air Mani Di Dalam Badan Kita, Insya'ALLOOH Lebih Kuat Kita Akan Jadi, Dari SeHari Ke SeHari.

*Insya'ALLOOH, Air Mani Kita (Lelaki Dan Perempuan) Ini Lah, Super Duper Hyper Serum Kita Yang Haq Lagi Original(s).

*Insya'ALLOOH, Air Mani Kita (Lelaki Dan Perempuan) Ini Lah, Kuasa Besi Kersani Kita Yang Asli Lagi Agung.


BESI KERSANI = 112.

B = 2.
E = 5.
S = 19.
I = 9.

K = 11.
E = 5.
R = 18.
S = 19.
A = 1.
N = 14.
I = 9.

Total = 112.


112 = ZAT AIR MANI (Lelaki Dan Perempuan).

Z = 26.
A = 1.
T = 20.

A = 1.
I = 9.
R = 18.

M = 13.
A = 1.
N = 14.
I = 9.

Total = 112.


*Di Dalam KeTahuan, Belum Tentu Ada KeFahaman. SeBaliknya, Di Dalam KeFahaman, Ada KeTahuan.


*Insya'ALLOOH, Lau Tak Silap Saya, Tempoh Masa Minima Yang DiPerlu Kan Untuk Kita Dapat @ Mampu @ BerJaya MemPerOleh 39 Manfaat Yang BerHuruf Besar TerSebut Hasil Dari Amalan TIADA ONANI Itu Ialah SeLama SeAwal SeLepas 68 Hari.

*Yang SeBenarnya, Insya'ALLOOH Bukan SeTakat Tiada Onani, Malah Tiada MeLaku Kan 7 Amalan Yang Jahanam Lagi MenJahanam Kan. Rujuk Tajuk https://aminfadzlan786.blogspot.com/2020/06/tazkirah-jilid-1.html.


Salam Muhibbah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan