DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Rabu, November 25, 2009

Doa Ayat Penawar Api.

Doa Ayat Penawar Api.


Bacaan Inti dari Surah Al-Anbiyaa' (21), Ayat 69.
Mafhum:
Kami berfirman: "Hai api, jadilah engkau sejuk serta selamat sejahtera kepada Ibrahim!."

Ayat ini adalah merupakan Doa Amalan untuk mengelakkan Mudharat & Kecelakaan api. Dalam erti kata lain, Anti-Fire / Immune Fire (Kebal Api), yakni bahaya & kepanasan api tiada lut sekiranya mengenai pada tubuh kita, Insya'ALLAH. Beramallah dengan Ayat ini.


Makluman:
Amalan Keilmuan Ini Adalah BerJenis Hikmah. Lazimnya, Amalan Keilmuan Yang BerCirikan Dan BerBentuk Hikmah, Karomah Dan Ma'unah Ini, Ianya BerSifat DEFENSIF. Yakni, Ianya (Kuasa Hikmahnya) Hanya Akan Terjadi Pada Waktu KeCemasan Sahaja Dan Dalam Keadaan Yang TerDesak Sahaja Serta Hanya Berlaku Pada Masa Dan Keadaan Yang Memerlukan Sahaja. Tidak Boleh DiDemonstrasikan. Dalam Erti Kata Lain, 'AUTO-ACTIVATED' While In Need Only.

2 ulasan:

 1. assalamualaikum.....,
  terima kaseh...kaseh ku pada mu dalam doa berpaut rindu

  BalasPadam
 2. Wa'alaikumussalam wbt.

  Salam Selasa.

  YoWelKam Bro. Ihsanku Padamu Di Kalbu TerSemat Padu.

  Salam Sentosa.

  BalasPadam