DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Isnin, Mei 04, 2009

PUSAT JAGAAN BAITUL UMMI (1558712-W).

PUSAT JAGAAN BAITUL UMMI (1558712-W).


Kami Sedia Membantu & Memberi Khidmat Kaunseling Kepada Remaja & Wanita Yang Terlanjur & Hamil Yang Ingin Kembali Ke Pangkal Jalan. Kelas Bimbingan Agama (ISLAM) & Latihan Kemahiran Serta Asrama Turut Disediakan.


Lokasi Kami Di Cheras, Selangor Darul Ehsan.


Sebarang Masalah & Pertanyaan Lanjut, Sila Hubungi Puan Hajah Saripah di Talian:


019 - 665 2838 / 019 - 601 5338.

1 ulasan:

  1. Assalammualaikum.... Hajah.. Di pusat jagaan hajah ada tak ibu2 yang sudi menyerahkan anak mereka untuk dijaga oleh keluarga angkat. Saya telah berkahwin hampir 7 tahun.. selalu ditipu oleh org. kata nak bagi baby bila dah lahir tak nak bagi... jika ada mohon hajah dapat maklumkan kepada saya. Saya tak mahu buat surat hitam putih segalanya sebab jika boleh biarlah anak itu kenal ibunya.. dan saya tak mahu hubungan ibu dan anak terputus ( jika boleh ) dan jika ada ibu yang mahu kami suami isteri merahsiakan hubungan mereka juga saya terima.. no phone saya hajah..0132293098

    BalasPadam