DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Khamis, September 01, 2016

Api Dan Air.

Api Dan Air.


Api = Selawat (ALLOOHUMMA SOLLI "ALAA MUHAMMAD, WA "ALAA AALI MUHAMMAD.)..... Air = Istighfar (ASTAGHFIRULLOOHAL "AZHIIM.).....

Rujuk Tajuk http://aminfadzlan786.blogspot.com/2016/08/barang-yang-5-lima.html

Antara KeDua+Duanya Itu, Mana Satu Yang Lebih Perlu DiUtama Kan.....???

Insan+Insan Yang Aktif Dan Kencang BerSelawat..... Insya'ALLOOH BerKeMungkinan Besar Mereka Itu Akan Dapat MemPerOleh Syafaat Dari MUHAMMAD SAW.....

ManaKala, Insan+Insan Yang Aktif Dan Kencang BerIstighfar..... Insya'ALLOOH BerKeMungkinan Besar Mereka Itu Akan Dapat MemPerOleh Syafaat Direct Dari ALLOOH SWT.....

So..... Which One Is Safer And More Secured.....??? Syafaat Dari MUHAMMAD SAW.....??? Or Syafaat Direct Dari ALLOOH SWT.....???


Sebab Itu..... Bagi Insan+Insan Yang Menuntut+MeLalui+Menempuhi Jalan KeSufian Yang Haq..... Mereka Bukan Lah MemPerKecil Kan Amalan BerSelawat..... Cuma Mereka Slightly Lebih MengUtama Kan Amalan BerIstighfar..... BerBanding Amalan BerSelawat.....

MUHAMMAD SAW SenDiri Yang Maksum (Bebas + TerPelihara + Suci Dari MeLaku Kan SeBarang Dosa) Pun, BerISTIGHFAR (Ada Riwayat Kata Tidak Kurang 70x, Ada Riwayat Kata Tidak Kurang 100x) SeTiap Hari.


Contohnya Rumah@KeDiaman Kita.....

Antara Rumah@KeDiaman Yang Tiada@KePutusan Bekalan Api..... Dengan Rumah@KeDiaman Yang Tiada@KePutusan Bekalan Air..... Mana Satu Yang Lebih MeRumit Kan.....???

HAHAA, Tahu Takpe.....

Sampai Kan Nak Buat PeLaburan BSN (Buang Segala Najis@Taik) Pun Tak Senang Dan Fikir Banyak Kali Serta Resah Gelisah..... Kerna DiBimbangi@DiKhuatiri Bekalan Air Sedia Ada Yang TerKumpul Tidak@Kurang MenCukupi..... Untuk Tujuan BerIstinjak Dengan Sempurna..... Bukan Dengan Ala Kadar..... KEH KEH KEH.....


"BarangSiapa Yang MemPerBanyak Kan ISTIGHFAR, Nescaya ALLOOH SWT Akan MenJadi Kan KeMudahan Dalam SeTiap KeSusahannya Dan MemBeri Kan Jalan Keluar Dari SeTiap KeSempitan Serta MemBeri Kan Rezeki Dari Jalan Yang Tidak DiSangka+Sangka.". (Hadits Riwayat Ahmad).


ISTIGHFAR = 97.

I = 9.
S = 19.
T = 20.
I = 9.
G = 7.
H = 8.
F = 6.
A = 1.
R = 18.

TOTAL = 97.


97 = DANA IBU WANG.

D = 4.
A = 1.
N = 14.
A = 1.

I = 9.
B = 2.
U = 21.

W = 23.
A = 1.
N = 14.
G = 7.

TOTAL = 97.

BarangSiapa Yang MemPerBanyak Kan ISTIGHFAR, Nescaya (Insya'ALLOOH) Tidak Akan KePutusan Wang / Insya'ALLOOH Wang Sentiasa Cukup.


97 = DOA CAHAYA HATI.

D = 4.
O = 15.
A = 1.

C = 3.
A = 1.
H = 8.
A = 1.
Y = 25.
A = 1.

H = 8.
A = 1.
T = 20.
I = 9.

TOTAL = 97.

ISTIGHFAR Adalah Salah Satu Bentuk Doa PemBersihan Diri / Penyucian Hati Yang Paling Utama / Paling Agung.

Sabda Baginda Nabi SAW Dalam Hadits Sahih Yang Maksudnya, = "Di Dalam Diri Manusia Itu, Ada SeKetul Daging. KaLau Rosak Daging Itu, Maka Rosak Lah Semuanya. KaLau Baik Daging Itu, Maka Baik Lah Semuanya. Dan SeKetul Daging Itu Ialah QOLBI (HATI).".


97 = REZEKI AJAIB.

R = 18.
E = 5.
Z = 26.
E = 5.
K = 11.
I = 9.

A = 1.
J = 10.
A = 1.
I = 9.
B = 2.

TOTAL = 97.

BarangSiapa Yang MemPerBanyak Kan ISTIGHFAR, Nescaya (Insya'ALLOOH) Akan MemPerOleh Rezeki Yang Ajaib, Yakni Rezeki Yang Tanpa DiSangka-Sangka / Rezeki Yang Tidak TerLintas Di Akal Fikiran.ALLOOHU'alam.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan