DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Jumaat, Julai 12, 2019

4 Sahabat Karib Akbar Baginda Muhammad.

4 Sahabat Karib Akbar Baginda Muhammad.


Jangan Lah Kita Mengurang Kan Dan/Atau MeLebih Kan KeIstimewaan Yang Ada Pada Abu Bakar Dan Umar Serta Usman Juga Ali.

Ini Adalah Kerana, SeTiap SeOrang Dari Mereka BerEmpat Itu, BerAda Di Dalam Class Mereka Masing2 Yang TerSenDiri.

Ada Bahagian Ilmu Dari Ilmu MUHAMMAD ROSUULULLOOH Yang Umar Kurang Dan Usman Kurang Juga Ali Kurang, Tapi ABU BAKAR LEBIH (ILMU BISMILLAH).

Ada Bahagian Ilmu Dari Ilmu MUHAMMAD ROSUULULLOOH Yang Abu Bakar Kurang Dan Usman Kurang Juga Ali Kurang, Tapi UMAR LEBIH (ILMU ISTIGHFAR).

Ada Bahagian Ilmu Dari Ilmu MUHAMMAD ROSUULULLOOH Yang Abu Bakar Kurang Dan Umar Kurang Juga Ali Kurang, Tapi USMAN LEBIH (ILMU SELAWAT).

Ada Bahagian Ilmu Dari Ilmu MUHAMMAD ROSUULULLOOH Yang Abu Bakar Kurang Dan Umar Kurang Juga Usman Kurang, Tapi ALI LEBIH (ILMU HAUQOLAH).


Sekian, Harap Maklum.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan