DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Khamis, September 10, 2009

Doa Khusus Untuk Penyembuhan Sakit & Penyakit Diri Sendiri (Self-Healing).

Berikut ini, adalah merupakan salah satu Ayat Doa Jampi yang mana ianya adalah amalan Sunnah Baginda Nabi Muhammad Rasulullah SAW, yang mana baginda SAW ada mengajarkannya kepada salah seorang dari Sahabat r.a.

Ini Ayatnya.BISMILLAAH...3x. A-"UUDZU BI-"IZZATIL LAAHI WAQUDROTIHII MIN SHARRIMAA AJIDU WA-UHAADZIR.7x

Ertinya: "Aku berlindung kepada Kemuliaan dan Kekuasaan ALLAH daripada bahaya sakit@penyakit yang aku rasakan dan yang aku khuatirkan."*Petua:

1. Letakkan tangan di tempat yang dirasakan sakit itu.
2. Baca "BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM" 3x. (Sebelum baca Bismillah itu, lebih afdal didahului dengan bacaan Ta"awuz (A-"UUDZUBILLAAHIMINASY-SYAITHOONIRROJIIM 1x).
3. Baca Ayat Doa tersebut sebanyak 7x.Keterangan: Diriwayatkan bahawa seorang Sahabat r.a. bernama Abu Abdillah (Usman) Abil 'Ash, mengadu kepada Rasulullah SAW tentang penyakit yang dideritainya dan hampir-hampir sahaja membinasakannya. Lalu Rasulullah SAW mengajarkan Ayat Doa Jampi ini beserta cara-caranya kepada Abu Abdillah, untuk diamalkan oleh beliau. Tidak lama selepas itu, Abu Abdillah ini datang kembali berjumpa Rasulullah SAW, menyatakan bahawa penyakit yang dideritainya sebelum ini telah pulih & sembuh sepenuhnya, berkat dari beliau beramal dengan Doa yang diajarkan oleh Baginda Rasulullah SAW, dengan izin ALLAH SWT. (Mafhum Hadis Riwayat Muslim.)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan