DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Sabtu, Januari 04, 2020

Doa Komunikasi.

Doa Komunikasi.


ApaBila BerAda Dalam KeAdaan TerDesak @ KeCemasan, Kita Ingin BerKomunikasi Dengan Mereka, TeTapi KeSulitan Yang DiAlami Ialah Pilihan Bahasa Yang Kita Faham, Mereka Tidak Faham, Dan Pilihan Bahasa Yang Mereka Faham, Kita Pula Tidak Faham.


Ini Ayat Doanya.

BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM.

Berkat Aku Memakai Bahasa Mereka. Dan Berkat Mereka Memakai Bahasa Aku. Berkat Doa LAA ILAAHA ILLALLOOHU MUHAMMADUR ROSUULULLOOH.

ALHAMDULILLAAHI ROBBIL "AALAMIIN.

Kesannya @ Hasilnya (Insya'ALLOOH)...

Kita BerKomunikasi Dengan Mereka Dalam Bahasa Kita, Tapi Pada PenDengaran Mereka, Kita BerKomunikasi Dengan Mereka Dalam Bahasa Mereka. Dan Mereka MemBalas Komunikasi Kita Dalam Bahasa Mereka, Tapi Pada PenDengaran Kita, Mereka BerKomunikasi Dengan Kita Dalam Bahasa Kita.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan