DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Rabu, Disember 04, 2019

Baitul Sakinah As-Shariff.

Baitul Sakinah As-Shariff.


Sumbangan Derma Dari Pihak Kalian Yang Prihatin, Amat Lah DiHargai. SeMoga ALLOH SWT MemBalas Kalian Dengan SeBaik+Baik Balasan.
BAITUL SAKINAH AS-SHARIFF, SEL & KL"
AFFIN ISLAMIC BANK: 106240007262
MAYBANK BERHAD: 562973000318


LOT 15566, JALAN TALI AIR, KAMPUNG BARU TELOK GONG
Pelabohan Klang, Selangor, Malaysia.


Panggil 019-266 2451


Diasaskan pada 2012.


Misi

1. MEMBERI BANTUAN DAN PERLINDUNGAN KEPADA ANAK-ANAK YATIM, FAKIR MISKIN DAN MUALAF DI DAERAH KLANG, SELANGOR KHUSUSNYA DAN MALAYSIA AMNYA.

2. MENGURUSKAN PUSAT JAGAAN UNTUK ANAK-ANAK YATIM, FAKIR MISKIN DAN MUALAF DENGAN SYARAT KEBENARAN DARIPADA PIHAK BERKUASA.

3. MEMBERI PENDIDIKAN YANG SEMPURNA KEPADA ANAK-ANAK YATIM, FAKIR MISKIN DAN MUALAF BAGI MEMASTIKAN KESEJAHTERAAN HIDUP MEREKA DI MASA HADAPAN.

4. MEMBERI KESEDARAN KEPADA MASYARAKAT SUPAYA BERTANGGUNGJAWAB DALAM HAL-HAL KEBAJIKAN ANAK-ANAK YATIM, FAKIR MISKIN DAN MUALAF.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan