DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Rabu, April 03, 2019

Kaedah Unik Pulang Kan Kembali Serangan Ghaib @ JJJ (Jurus Jarak Jauh) @ Sihir @ Santau Dan Yang SeUmpamanya KePada Yang MengHantar.

Kaedah Unik Pulang Kan Kembali Serangan Ghaib @ JJJ (Jurus Jarak Jauh) @ Sihir @ Santau Dan Yang SeUmpamanya KePada Yang MengHantar.


PelBagai Dzikir Dan Surah2 Serta Ayat2 Al-Quran Yang Boleh DiGuna Pakai MengIkut PengeTahuan @ KeFahaman @ KeSerasian Kita Masing2.

Atau Paling Mudah Dan Paling Ringkas, Ialah Dzikir Syahadah Tunggal Dan/Atau Al-Fatihah.

Jumlah Bacaannya Juga TerPulang KePada Diri Masing2.

Namun, Lebih Banyak Jumlah Bacaannya, Dan Yang Lebih Utama Lagi, Lebih Fokus @ Khusyuk Bacaannya, Maka Insya'ALLOH Lebih Mujarab + Ampuh + Mustajab.

Contoh, SeTelah Selesai Bacaan Wirid Syahadah Tunggal Dan/Atau Al-Fatihah TerSebut, BerDoa Dengan Doa Seperti Di Bawah Ini.


DiMulai Dengan Ta"awudz 1x Dan Bismillah 1x Serta Selawat 1x.

Ya ALLOH Ya Tuhan Aku, Dengan Berkat Dan Hikmah Serta Kuasa Dzikir Syahadah Tunggal Ini Dan/Atau Bacaan Al-Fatihah Ini, Aku MeMohon KePada Mu Ya ALLOH Agar Engkau Pulang Kan Serangan Ghaib @ JJJ (Jurus Jarak Jauh) @ Sihir @ Santau Dan Yang SeUmpamanya Yang DiHantar KePada Aku Ini Kembali KePada SiPengHantar Dan Juga KePada Semua Yang TerLibat/BerPakat MengHantar.

Dengan Berkat Nur Bismillah, Istighfar, Selawat, Hauqolah, Syahadah.

Dengan Berkat Doa LAA ILAAHA ILLALLOOHU MUHAMMADUR ROSUULULLOOH.

Dengan Qudroh, Irodah, Ampun, Rahmat Dan Redho Mu Yaa ALLOH SWT.

AMIIN, AMIIN, AMIIN, YAA KHOTAMUS SALAAMUL AMIIN.


Mesej KePada Pihak Dark Force Dari Pihak Light Force.

ALLOOH MAHA KUASAAAAA!!! BUKAN Dark Force MAHA KUASAAAAA!!! Ini Lah YAA QOODIRUL HAQ!!! Kami Pakai Kuasa Malaikat (KeCahayaan)!!!, BUKAN Kuasa Syaitan (KeGelapan)!!! Wanna Fight With Us!?!?!? Any Time!!!, Any Where!!!, Dua Puluh Empat Perr, Tujuuuuuuuhhh!!!

HEHEEE.

Ramai Yang Dah Kritikal! @ TerGolek! @ TerSungkur! @ TerLentang! @ Tumbang!

Tidak Kurang Juga Yang Dah Mampuih!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan