DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Ahad, Februari 17, 2019

Insya'ALLOH, Lau Tak Silap Saya.....

Insya'ALLOH, Lau Tak Silap Saya.....


There Is No Such Thing As World War 3 Dan Perang Akhir Zaman Serta End Of Days Juga Yang SeUmpamanya.

Insya'ALLOOH Lau Tak Silap Saya, Semua Senjata Bom Nuklear Di SeLuruh Dunia, SuDah DiKunci Oleh The Federation Of Light, Yakni SuDah DiKunci Oleh Para Unsung Wali2 ALLOOH.

Insya'ALLOH Negara MALAYSIA Khususnya Dan Negara2 Lain Di SeLuruh Dunia Umumnya Akan SeMakin BerTambah Maju Dan Maju.

Dalam Al-Quran ALLOH SWT Ada BerFirman Lebih Kurang Begini, "Aku Jadi Kan Umat Manusia BerBilang Bangsa Dan BerBilang Agama, Agar Mereka Itu Saling BerKenalan Antara Satu Sama Lain Dan BerKasih+Sayang Antara Satu Sama Lain. (BUKAN Untuk Saling BerPerang Dan Saling BerMusuhan Antara Satu Sama Lain)."

Insya'ALLOH Bumi@Dunia Kita Ini Sentiasa OK. Yang Tak OK Cuma Makhluk (Jin Dan Manusia).

Qaum2 Yang BerAda Di Tempat2 Yang Di Dalam PerGolakan@PePerangan, Dan/Atau DiTimpa Bencana Alam Dan/Atau DiLanda Mala Petaka, BerKeMungkinan Besar Itu Adalah MeRupa Kan KIFARAH, Yakni PemBalasan TerHadap Dosa2 Dan KeZaliman2 Serta PerLakuan2 MeLampaui Batas Yang Mereka SenDiri Laku Kan.

ALLOH SWT MAHA SUCI Dari Sifat Zalim. SeBaliknya Kita Lah Yang MenZalimi Diri Kita SenDiri.

ALLOH SWT Rakam Kan Di Dalam Al-Quran, Yang BerMaksud Lebih Kurang Begini, "Betapa Banyak KeRosakan2 Yang BerLaku Di Atas Muka Bumi Ini, Asbab Dari Tangan2 Manusia."

Life Is Simple. Buat Baik, Maka Baik Lah Ganjarannya. Buat Buruk, Maka Buruk Lah Natijahnya. What We Give, We Get Back. Yang Demikian Ini Adalah JANJI ALLOH SWT Dari Sifat MAHA ADIL ALLOH SWT.

Di Sini Juga DUNIA (Medan Ujian Buat Diri Kita) DAN Di Sini Juga AKHIRAT (Medan PemBalasan TerHadap Semua Amal PerBuatan Kita).

Di Sini Juga SYURGA (Bagi Qaum Yang BerSifat Dengan Sifat2 Mahmudah) DAN Di Sini Juga NERAKA (Bagi Qaum Yang BerSifat Dengan Sifat2 Mazmumah).

*Pilihan Di Tangan Kita.


Info2 Tambahan:

Yang Benar+TerBenar SeBenar+Benar+Benarnya.....

Re-Inkarnasi, Yakni PenJelmaan@KeLahiran SeMula Adalah BENAR!!

Bagi Mereka Yang Tidak Atau Belum DiBeri Minum AIR YAUMUL HAYAT, Yakni Air Akhir Hayat @ Air KeHidupan Abadi, Mereka Akan Hidup Dan Kemudian Mati, Lalu  Hidup @ Lahir @ Jelma SeMula, Kemudian Mati, Dan Begitu Lah Kitarannya @ Pusingannya SeLama+Lama+Lamanya.

Bagi Mereka Yang SuDah Minum AIR YAUMUL HAYAT, Insya'ALLOOH Tiada Lagi Mati Dan Re-Inkarnasi Bagi Mereka. BagaiMana Paras Rupa Sarung Jasad Mereka Sekarang ini, Insya'ALLOOH Begitu Lah KeAdaannya Kekal Abadi.

DUNIA Adalah Bagi Mereka Yang Tidak Atau Belum DiBeri Minum AIR YAUMUL HAYAT.

AKHIRAT Adalah Bagi Mereka Yang SuDah Minum AIR YAUMUL HAYAT.

DUNIA DAN AKHIRAT BERGERAK@BERJALAN SEIRING@SERENTAK.


*BUMI Ini Benar+TerBenar SeBenar+Benar+Benarnya Adalah SYURGA Kita.

Jika Kita Manfaat Kannya Dengan Betul Dan Baik, Insya'ALLOOH Kita Akan Jumpa SYURGA Kita (Akan MemPerOleh Nikmat SYURGA). Jika SeBaliknya, Maka NERAKA Lah Jawabnya.

*Semua Manusia Akan DiBersih Kan SeMula Dengan BeBerapa KeJadian (Mungkin (Ada Yang) Cepat, Mungkin (Ada Yang) Lambat). ApaBila Semuanya DiBersih Kan, Semua Mereka Ini Akan DiGanti Kan Dengan SeSuatu Yang Lebih Bersih Seperti Kain Putih Yang Tiada Kotoran.

Dan PerJalanan Di Dunia (Dan Juga PerJalanan Hidup Diri Manusia Itu) Akan Kembali Seperti Biasa, SELAMANYA.

Ini Lah Yang DiNama Kan SYURGA Yang ABADI.

*Mereka Yang SuDah Minum AIR YAUMUL HAYAT, Lau Tak Silap Saya, Adalah Mereka Yang SuDah Pun MenJalani@MeLalui Proses PemBersihan (PemBersihan HATI @ PeMurnian JIWA @ Penyucian RUH Yang Real + True + Original Lagi Benar+TerBenar SeBenar+Benar+Benarnya).


http://aminfadzlan786.blogspot.com/2016/08/life-is-all-about.html

http://aminfadzlan786.blogspot.com/2017/04/madah-seloka-alifmimyanun.html


SALAM UKHUWAH + SALAM MUHIBBAH.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan