[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIRO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU'ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUH.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Rabu, Jun 08, 2016

Pemikiran Strategik MELAYU.

Madah Seloka ADDP.

Pemikiran Strategik MELAYU.

madahselokaaddp.blogspot.my

Salam KeBahagiaan.akudtgdrpantek @ ADDP6 June 2016 at 10:07

Perkhabaran EKSKLUSIF Tok ADDP - Perihal : GRAND MASTER (i.i / integrated islam) - KHALIFAH MELAYU / ISLAM, NEW WORLD ORDER (i.i / integrated islam) : Sejak merdeka 1957 hingga kini, walaupun PERJANJIAN KEMERDEKAAN itu adalah di antara MAJLIS RAJA RAJA MELAYU dengan Kerajaan BRITISH dan BUKANNYA di antara Orang Politik yakni Rakyat Jelata, dan PERJANJIAN KEMERDEKAAN itu juga di atas nama PERSEKUTUAN TANAH MELAYU dan BUKANNYA di atas nama MALAYsia yang kemudiannya ditubuhkan pada 1963, tetapi agak terkilan kerana yang memegang "KUASA" PEMERINTAHAN dan PENTADBIRAN KERAJAAN PERSEKUTUAN adalah PARLIMEN MALAYsia yakni SISTEM PEMERINTAHAN DEMOKRASI BERPARLIMEN yang berpaksikan RIBA' dan RASUAH yang dicipta oleh FREEMASON dan ILLUMINATI dan bukannya MAJLIS RAJA RAJA MELAYU yakni SISTEM PEMERINTAHAN RAJA MELAYU BERPERLEMBAGAAN itu sendiri !!!

Perkara itu berlaku adalah disebabkan oleh faktor KEWANGAN yang pada masa itu ianya dilihat menyebelahi kepada SISTEM PEMERINTAHAN DEMOKRASI BERPARLIMEN, di atas usaha dari Empayer Kewangan Keluarga Yahudi ROTHSCHILD se Dunia ketika itu !!! Yang mana kemudiannya SISTEM PEMERINTAHAN DEMOKRASI BERPARLIMEN tersebut digerakkan dan dimainkan oleh RAKYAT JELATA yang dikenali sebagai ORANG POLITIK hingga kini !!! Maka itulah kenapa dikalangan ORANG POLITIK / RAKYAT JELATA yang telah dididik dengan SISTEM DAJJAL yakni SISTEM BEREBUT JAWATAN, apabila mereka mendapat KUASA JAWATAN maka mereka akan MEMBOLOT HARTA BENDA sebuas yang mungkin sepertimana binatang BUAS !!! Atau dengan kata lainnya : NAFSU NAFSI untuk KEPENTINGAN PERIBADI mereka dan ahli keluarga mereka dengan tidak memperdulikan KEPENTINGAN KEBAJIKAN MAJORITI RAKYAT JELATA yang telah MENGANGKAT mereka sebelum itu !!! Malahan menjadikan MAJORITI RAKYAT JELATA yang MENYOKONG dan MENDOKONG mereka itu sebagai PERISAI untuk mereka mempertahankan KUASA dan KEDUDUKAN mereka itu selama yang mereka mahukan !!!

Namun begitu perkara perkara KEJI sebegini TIDAK berlaku malah TIDAK AKAN BERLAKU kepada SISTEM PEMERINTAHAN RAJA MELAYU BERPERLEMBAGAAN yang diterajui oleh MAJLIS RAJA RAJA MELAYU !!! Ini adalah kerana MAJLIS RAJA RAJA MELAYU terikat dengan SISTEM PERLEMBAGAAN yang termaktub di dalam SISTEM PEMERINTAHAN RAJA MELAYU BERPERLEMBAGAAN itu sendiri yang TIDAK memerlukan kepada SISTEM PILIHANRAYA UMUM di dalam menentukan kedudukan RAJA RAJA MELAYU sepertimana Orang Orang Politik di dalam SISTEM PEMERINTAHAN DEMOKRASI BERPARLIMEN selama ini !!! Di atas KESEDARAN itu, maka marilah kita semua MAJORITI RAKYAT JELATA kembali semula MENYOKONG dan MENDOKONG serta MENGANGKAT semula SISTEM PEMERINTAHAN RAJA MELAYU BERPERLEMBAGAAN kerana SISTEM ini telah pun mendapat semula KEWANGANNYA yang AMAT BESAR jumlahnya itu yang BEBAS dari RIBA' dan RASUAH, dari hasil USAHA dan DITERAJUI dan DIKAWAL dari "sebalik tabir" oleh Orang MELAYU MALAYsia yang berketurunan "RAJA SEBENAR" yang dipimpin oleh BIG BOSS mereka iaitu : GRAND MASTER (i.i / integrated islam) - KHALIFAH MELAYU / ISLAM, NEW WORLD ORDER (i.i / integrated islam) !!! Untuk mengetahui cerita selanjutnya tentang siapakah diri GRAND MASTER (i.i / integrated islam) - KHALIFAH MELAYU / ISLAM, NEW WORLD ORDER (i.i / integrated islam) tersebut, silalah ke Blog Tok ADDP di : madahselokaaddp.blogspot.com

Sekian dari akudtgdrpantek @ ADDP dan tak lupo...heheee


*Sila Baca Di Sini Juga Untuk PenCerahan Yang Lebih Jelas (http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=485421&highlight=bani+tamim&page=46)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan