DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Rabu, Februari 03, 2010

Madu Lebah Asli Dan Royal Jelly Tulen, Dapatkannya Di Sini.

Salam Pemberitahuan.


Nabi Muhammad SAW bersabda: “Barangsiapa meminum Madu setiap bulan dengan niat melakukan nasihat Al-Quran, maka ALLAH SWT akan menyembuhkannya dari 77 penyakit”. “Barangsiapa ingin memiliki ingatan & hafalan yang kuat, hendaklah dia meminum madu”. “Sebaik-baik minuman ialah madu kerana ia dapat mengkonsentrasikan hati dan menghilangkan dingin yang ada di dalam dada”. “ALLAH SWT telah meletakkan barokah di dalam Madu dan menjadikannya sebagai ubat dari rasa nyeri, dan Madu telah didoakan oleh 70 Nabi”.

Dari Imam Ali kw, beliau berkata: “Madu adalah ubat dari segala penyakit, tiada penyakit di dalamnya, ia dapat menghilangkan lendir dan membersihkan hati”. Dari Imam Ja’far Ash-Shadiq as., beliau berkata: “Rasulullah SAW sangat menyenangi madu”. Dari Imam Ja’far Ash-Shadiq as., Baginda Nabi SAW bersabda: “Biasakanlah dirimu memperoleh dua ubat, yakni meminum Madu (Asli) dan membaca Al-Quran (Al-Karim)."Madu Lebah Asli.


Royal Jelly Tulen.


Madu Lebah Asli 1 Botol Besar (Lebih Kurang 750ml) = RM50

Royal Jelly Tulen 1 Botol Besar (Lebih Kurang 750ml) = RM50
*Tidak BerPuas Hati Dengan KeBerkesanan 2 Produk Ini, Jaminan 100% Wang Anda DiKembalikan Sepenuhnya!*


Hubungi Dan Berurusan Dengan:

Tuan Zuki.

Alamat: 5, Jalan 3/9, Taman Kosas, 68000 Ampang, Selangor Darul Ehsan.

Talian HotLine: 019 - 355 6493 / 012 - 657 6493Salam Pernyataan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan