DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Selasa, Mac 03, 2020

BerKenaan MISS.

BerKenaan MISS.


MISS Yang DiMaksud Kan Oleh Saya, Ada 2 Makna.


Yang Pertama.

MISS (1) = MALAYSIA INTELLIGENT SECRET SERVICE.

Semua Maklumat Yang Ada Pada PengeTahuan Special Branch (SB) PDRM Dan Semua Maklumat Yang Ada Pada PengeTahuan Military Intelligent Biro (MIB) ATM, Ada Pada PengeTahuan MISS (1).

SeBaliknya, Maklumat2 Yang Ada Pada PengeTahuan MISS (1), Belum Tentu Ada Pada SB PDRM Dan Belum Tentu Ada Pada MIB ATM.


Yang Ke Dua.

MISS (2@DUA) = MESSIAH INTERNAL SECRET SECTION.

MISS (2@DUA) Ini Pula Jauh Lebih Sulit Dan Jauh Lebih Rahsia Dari MISS (1).


Ahli @ Jemaah @ Wakil Dari MISS (2@DUA) Ini, Mereka Lah Para Pemegang Kunci PerBendaharaan Dan Khazanah 7 Petala Langit Dan 7 Petala Bumi.

SeKiranya Ada Di Antara Kalian Yang Mengenali Mereka..... Pesanan Patik (Nak Ikut, Ikut. Tak Nak Ikut, SuDah).....

BerLaku Lembut Lah Dan BerBuat Baik Lah KePada Mereka SeLagi TerDaya Dan SeTakat Mana Yang TerMampu. Insya'ALLOOH Kalian Tidak Akan Rugi Apa2. Malah KeBerUntungan Yang Besar Yang Insya'ALLOOH Akan Datang KePada Kalian.

TeTapi SeBaliknya, Jika Kalian BerLaku Keras Dan BerBuat Zalim KePada Mereka, Maka Mala Petaka Yang Besar (Tulah Yang Dahsyat) Lah Yang Akan Menimpa Ke Atas Diri Kalian!! Dari Zat Yang BerSifat Dengan Sifat Dari Asma' ALLOOH Yang Ke 'Dua Lubang Satu Batang'.


MISS (2@DUA)..... DUA = Dari Unit Ahmad..... (Muhammad)..... (Muhammad Yang Akhir @ Baginda Imam Mahdi Al-Muntazar @ King Of The Kings)..... (Anas Baharuddin).....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan