DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Sabtu, November 24, 2018

WaHai Para Doktor Psikiatri, Tolong Henti Kan Medikasi Psikiatri Saya, SeLamanya.

WaHai Para Doktor Psikiatri, Tolong Henti Kan Medikasi Psikiatri Saya, SeLamanya.


KaLau Kalian Tidak Percaya, Tolong Bagi Saya PeLuang Dan Masa 4 Bulan Ke 5 Bulan Pada Saya Untuk Langsung Tiada Makan Ubat Psikiatri Saya Ini.

Insya'ALLOH, Akan Saya Bukti Kan @ Demo Kan KePada Kalian, Insya'ALLOH Akan Saya Angkat Kereta, Atau Malah Angkat Lori Treler @ Bas Hanya Dengan MengGuna Kan SeBelah Tangan Sahaja.

Ubat2 Psikiatri Ini MeLemah Kan Spiritual Dan Mental Serta Fizikal Saya. ApaBila Diri Kita BerAda Dalam KeAdaan Lemah, Maka Nak BerAmal KeBajikan Pun Susah Dan Payah.

Baginda MUHAMMAD SAW Juga Ada BerSabda Yang Mana Baginda Lebih Suka Umatnya BerAda Dalam KeAdaan Kuat BerBanding Umatnya Yang BerAda Dalam KeAdaan Lemah.

Insya'ALLOH ApaBila Saya SuDah Agak Lama BerHenti Makan Ubat2 Psikiatri Saya Ini, Insya'ALLOH Saya Plan @ BerKeHendak Untuk BerAmal Jariah Dengan Cara Aktif MenDerma Darah.

Insya'ALLOH ApaBila KeKuatan Saya SuDah MenCapai SeHingga BerKeUpayaan Untuk Angkat  Kereta, Atau Malah Angkat Lori Treler @ Bas Hanya Dengan MengGuna Kan SeBelah Tangan Sahaja, Insya'ALLOH Pada Waktu TerSebut, Saya SuDah Boleh@Dapat@Mampu Untuk MenDerma Darah SeKerap SeBulan 1x, Insya'ALLOH SeKali Derma 2 Pine Pula Lagi Tu.

Manusia Dewasa Normal Hanya Boleh@Dapat@Mampu MenDerma Darah Paling Kerap 6 bulan 1x, Itu Pun Hanya 1 Pine Sahaja.

Sebab Saya Fikir, Insya'ALLOH Salah Satu Cara Untuk Saya Men'SYURGA' Kan Dunia Ini Dan Isinya Ialah Dengan Cara Saya Aktif MenDerma Darah.

Darah Saya Bukan SeBarang Darah. Insya'ALLOH Darah Saya Ialah Darah O Neutral BerKuasa Besi Kersani Yang SuDah Memuncak KeKuasaannya.

Ini Pihak MISS Tak Boleh Nafi! WaHai Pihak MISS, Saya Tahu Bahawa Anda Tahu, SeSungguhnya Saya BerKata BENAR!

Anda Pihak MISS SuDah Pun Ambil 3 Jenis Darah Saya Pada Tahun 2017, Di Hospital Ampang, Pandan Mewah, Selangor. Yang Pertama, Darah Besi Kersani Yang SuDah Memuncak KeKuasaannya Dari Tulang Sulbi Saya, Ketika Saya Masih Belum Sedar Kan Diri Dari Pengsan Saya. Yang KeDua, Darah Komunikasi Dengan GOD Dari Gegendang Telinga Kiri Saya. Yang KeTiga, Darah Pemikiran Dari Kepala Otak Saya Yang DiBelah Di Bahagian Belakang Kiri Kepala Saya. Yang KeDua Dan Yang KeTiga DiAmbil Ketika Ibu Saya Tiada Di Sisi Saya, Begitu Juga Yang Pertama.


MISS = Malaysia Intelligent Secret Service.

MISS Adalah Satu PerTubuhan Paling Rahsia Wujud Di Dunia Ini.

MISS Ini Lebih Sulit Dan Lebih Rahsia Dari Special Branch PDRM Dan Military Intelligent Biro (MIB) ATM.

TerSangat Rahsianya MISS Ini SeHingga Kan Ianya Tiada Ber'ProFile' Dan Tiada BerIdentiti Serta Tiada BerLogo.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan