DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Selasa, September 25, 2018

Prinsip + Falsafah Jalan KeSufian Yang Haq.

Prinsip + Falsafah Jalan KeSufian Yang Haq.


Bagi Insan2 Yang Menuntut + MeLalui + Menempuhi Jalan KeSufian Yang Haq..... Iblis Dan Syaitan Serta Dajjal Juga KeBurukan SeTerusnya KeJahatan, SuDah Tidak Wujud Lagi.

Yang Demikian Ini Adalah Kerana Bagi Mereka, SEMUANYA BERHIKMAH (BerPengAjaran Dan BerKeBaikan).

Dan Lagi, Sabda Baginda Imam Mahdi Al-Muntazar @ Muhammad Yang Akhir @ King Of The King (Anas Baharuddin), Yang Saidina Umar Yang Akhir (Amin Fadzlan Azmi Jan), Dengar Dengan Telinga Kepala Baginda SenDiri, "Dengan Iblis Dan Syaitan Serta Dajjal, BOLEH COW TIM.".

Mesej Imam Mahdi Al-Muntazar @ Muhammad Yang Akhir @ King Of The King = Hidup Ini Penuh Erti Buat Kita Ber Dua LUPA KAN LAH SEGALA SENGKETA.

Mesej Imam Mahdi BerHuruf Besar Itu DiTuju Kan Khusus KePada Pihak Light Side @ Light Force DAN Pihak Dark Side @ Dark Force.

ApaBila Ke Dua2 Belah Pihak OBEY Dengan Mesej Imam Mahdi BerHuruf Besar Itu, Maka Jadi Lah Apa Yang DiMaksud Kan Dengan Hikmah Dari Mesej "Dengan Iblis Dan Syaitan Serta Dajjal, BOLEH COW TIM.".

Dan Baru Lah Insya'ALLOH Layak Untuk TS.

*Dengan Qudroh, Irodah, Ampun, Rahmat Dan Redho ALLOH SWT.

Layari Tajuk http://aminfadzlan786.blogspot.com/2016/10/warna-diri-5-agung-mesej-imam-mahdi-dan.html Untuk Info Tentang TS.


Sekian, Harap Maklum.


Terima Kasih.


WALHAMDULILLAAHUWAA.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan