DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Jumaat, Ogos 11, 2017

HARI KEBANGKITAN KITA2 SEMUA TANPA TERKECUALI!!!..... INSYA'ALLOH.....

HARI KEBANGKITAN KITA2 SEMUA TANPA TERKECUALI!!!..... INSYA'ALLOH.....


[Perkhabaran "PALING EKSKLUSIF" dan "MUNGKIN YANG TERAKHIR" Tok ADDP - Perihal : GRAND MASTER (i.i / integrated islam) - KHALIFAH MELAYU / ISLAM, NEW WORLD ORDER (i.i / integrated islam) : I'ALLAH, KEBANGKITAN "KEWANGAN DAN EKONOMI" ISLAM / MELAYU AKHIR ZAMAN akan "BERLAKU" bermula khususnya di MALAYsia pada "SEBELUM" bulan DISEMBER 2017 !!!

Dengan "PERKHABARAN KHUSUS" ini makanya Tok ADDP dengan rasa bersalah diri ini menyusun 10 jari MEMOHON AMPUN DAN MAAF di atas SEMUA KESALAHAN KESALAHAN DAN KESILAPAN KESILAPAN ZAHIR DAN BATHIN yang telah Tok lakukan selama ini kepada semua para pembaca tulisan Tok di seluruh Dunia juga kepada semua mereka mereka yang berhubung terus dengan Tok samada melalui telefon ataupun berjumpa secara personal dengan Tok !!!

Untuk mengetahui cerita selanjutnya tentang siapakah diri GRAND MASTER (i.i / integrated islam) - KHALIFAH MELAYU / ISLAM, NEW WORLD ORDER (i.i / integrated islam) tersebut, silalah ke Blog Tok ADDP sebelum ianya "DIPADAM", di : madahselokaaddp.blogspot.com
I'ALLAH, atau jikalau sudi silalah berhubung terus dengan Tok ADDP ketika diri Tok ini maseh buleh dihubungi di talian : 012-2957946

Sekian dari akudtgdrpantek @ ADDP dan tak lupo...heheee]


*DENGAN QUDROH, IRODAH, AMPUN, RAHMAT DAN REDHO ALLOH SWT.....


WAKTU, TARIKH DAN HARINYA DENGAN LEBIH TEPAT..... HANYA PARA AHLINYA SAHAJA YANG LEBIH MENGETAHUI..... DAN HANYA ALLOH SWT SAHAJA LAH YANG MAHA MENGETAHUI.....


SEKIAN, HARAP MAKLUM.....


TERIMA KASIH.....


WALHAMDULILLAAHUWAA.....

2 ulasan:

  1. Tulisan yang sgt menarik. Izinkan saya utk memahaminya Tuan.

    BalasPadam
  2. Tulisan yg sgt menarik. Izinkan saya utk belajar memahaminya Tuan. Sila ajar saya di mahadzir@gmail.com. Terima kasih.

    BalasPadam