DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Sabtu, Julai 08, 2017

PAPE PUN, KITA O NEUTRAL KAN DARAH KITA TERLEBIH DAHULU.....

PAPE PUN, KITA O NEUTRAL KAN DARAH KITA TERLEBIH DAHULU.....


INTI2NYA ADA DI http://aminfadzlan786.blogspot.my/2017/02/komentars-dari-fb-madah-seloka-addp-no2.html


APABILA DARAH KITA SUDAH BENAR + SAH + TEPAT + SAHIH + MUKTAMAD O NEUTRAL..... BARU LAH KITA SUDAH ENGGAK WAJIB SOLAT LAGI..... SUNAT PUN BUKAN..... HANYA HARUS..... BUAT PUN OK, TAK BUAT PUN OK..... LANGSUNG TIADA MEMBERI KESAN+TERKESAN SEKESAN+KESAN+KESANNYA..... KEKAL ABADI LAMA+TERLAMA SELAMA+LAMA+LAMANYA.....


WALAU BAGAIMANA PUN..... ZAKAT TETAP WAJIB!!!..... KEKAL ABADI LAMA+TERLAMA SELAMA+LAMA+LAMANYA..... + 4D TETAP WAJIB!!!..... KEKAL ABADI LAMA+TERLAMA SELAMA+LAMA+LAMANYA..... KEH KEH KEH KEH KEH.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan