DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Rabu, Oktober 19, 2016

Ubat Penenang + Penyejuk + Penawar.

Ubat Penenang + Penyejuk + Penawar.


Insya'ALLOH Ianya Sesuai Dan BerKesan Untuk MeReda Kan PeRasaan Marah..... MenJinak Kan Nafsu Yang Liar..... Dan Bagi Mereka Yang Panas Baran.....

Ini Ayat Ubatnya.....

A"UUDZUBILLAAHI MINASH-SYAITHOONIRROJIIM.

A"UUDZUBILLAAHI MINASH-SYAYAATHIINIRROJIIM.


A"UUDZU BI-"IZZATILLAAHI WAQUDROTIHII MIN SYARRIMAA AJIDU WA UHAA DZIR.


Ya ALLOH Ya Tuhan Aku... Lemah Kan Lah PeRasaan Marah Aku Ini... Dan/Atau Nafsu Liar Aku Ini... Dan/Atau Sifat Panas Baran Aku Ini... Seperti Mana Lemahnya Iblis (Ruh-Ruh KeJahatan) TerHadap Muhammad (Ruh+Ruh KeBaikan) Dan Seperti Mana Lemahnya Syaitan (Sifat-Sifat KeJahatan) TerHadap Malaikat (Sifat+Sifat KeBaikan) Serta Seperti Mana Lemahnya Dajjal (Amalan-Amalan KeJahatan) TerHadap Isa (Amalan+Amalan KeBaikan)... (AMIIN YAA DZAL JALAALIWAL IKROOM... AMIIN YAA AR HAMAR ROOHIMIIN... AMIIN YAA ROBBAL "AALAMIIN...)


Yes Indeed..... Muhammad Di 'Dalam'... Malaikat Di 'Tengah'... Isa Di 'Luar'... Jika Kita Benar+Benar Dan BerSungguh+Sungguh MeLalui + Menempuhi Jalan Yang Lurus (Benar Dan Baik) Dengan Penuh KeIkhlasan... TeTapi Jika SeBaliknya... Maka Hasilnya Ialah Iblis Di 'Dalam'... Syaitan Di 'Tengah'... Dajjal Di 'Luar'...


ALLOOHU'alam.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan