DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Khamis, Mac 01, 2012

Pemakaian ChaYaNunChaYaNun.....


Pemakaian ChaYaNunChaYaNun.....SeBaik-Baiknya Kita Pakai CinCin BerBatu Yang Warna Batunya MengIkut Hari KeLahiran Kita. Kerna SeSungguhnya, Hari KeLahiran Diri Kita Ke Bumi Inilah, Adalah MeRupakan Hari Warna Diri Kita Yang SeBenar-Benarnya.

TerPulang Kepada Diri Masing+Masing Nak Ikat Dengan Besi Ka, Perak Ka, Ikat Kuku Ka, Ikat Bungkus Ka, Ikut DriSenDri.

SeMolek+Moleknya Kita Pakai Pada Jari Manis Kita, Enggak Peduli Kanan Atau Kiri, Bisa Aja KeDua-Duanya SeKali.

Insya'ALLOH, Tuan+Tuan Dan Puan+Puan SenDiri Akan Dapat MeRasai PerBezaannya Dan KeLainannya.

Tapi, Ianya Bukanlah Main Tools Bagi Diri Kita. Ianya SeKadar Umpama Supplement Kepada Tubuh Badan Kita. Ibarat Dahan+Dahan, Daun+Daun, Ranting+Ranting Aja. Enggak Pada Pokoknya.

Beginilah Mudahnya. Akar Adalah Dzikkrullooh (Hati Yang Sentiasa BerDzikir Kepada ALLOH). Pokoknya Pula Adalah Ilmu. Hartanya Pula Adalah Yang TerSebut Di Atas Tadi.

Batu Yang BerWarna Hitam Dan/Atau KeHitam-Hitaman Adalah BerSifat Untuk Tujuan Pendinding Dan Pagar Diri. Tapi Laik Ai Sed Bifo, Just A Minor Side Tools.

Untuk Rujukan, Di Blog af1982links.blogspot.com Wujud Date Converter. Di Blog Ini, Cari Tajuk Blog 'Hari Ini Adalah'.

Tapi..... Bagi Yang Banyak Musuh(s)....!!! Barangkali Enggak Cocok Pakai ChaYaNunChaYaNun....!!! Sebab Asyik Nak Kena Sten+Bai Untuk BerTempur Tak Kira Masa Dan Tempat....!!! Pasai Dok Kacau Awek(s) Cewek(s) Dan Amoi(s) Yang ChaWauNunChaWauNun Belaka Saja, KahKahKahKahKah. Padan Muka Hangpa, Siapa Suruh Hangpa Kacau Depa Semua....??? SenDri Bikin, SenDri Tanggung, Gua Tadak Masuk Campur Lu Orang Punya Hal. Gua Buat Hal Gua SenDiri.Sekian, Terima Kasih Dan Salam 1 Malaysia Darul TerUnggul.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan