DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Rabu, Mac 14, 2012

KeCemasan.....

KeCemasan.....


JiKaLau Enggak Bisa Tahan Untuk 'MeLepas'..... Atas Kerna Asbab+Asbab TerTentu Yang Tidak Dapat DiElakkan.....
Bismillah 1x.
Selawat Asal 1x.
YA ALLOH Ya Tuhan Aku, Tahanilah Bahan Buangan Bumi Ku (Dua+Dua Pun Bisa... Hadapan Dan Belakang...) Ini Dengan PerAntaraan BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM Dengan ALHAMDULILLAAHIROBBIL"AALAMIIN, Berkat Doa LAA-ILAAHA ILLALLOOHU MUHAMMADUR ROSUULULLOOH.
TeTapi SeBaik-SeBaiknya Jika Ada Sahaja Ruang, Masa Dan PeluWang Untuk 'MeLepas'..... Elok Segeralah 'MeLepas'..... Makhluk(s) Yang Jenis Suka Dok Peram Dan Simpan Taik Lama+Lama Inilah Yang Selalu Sahaja Ada Sakit Penyakit Tubuh Badan..... Ada Saja Yang Tidak Kena Dan Tidak Selesa.....
ALLOOHU"alam.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan