DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Selasa, Mac 27, 2012

Adakah Syurga Itu Wujud....???

Adakah Syurga Itu [Dan Ahli(s) Syurga] Benar+Benar Wujud....???
Ya, Syurga Dan Ahli(s) Syurga Itu Benar+Benar Wujud. Wujudnya Syurga Itu Adalah ApaBila Kita BerJaya MeMolekkan Dan MengUnggulkan 45 Kita Dan 65 Kita. Dan Kepada Mereka Yang BerSOLAT Untuk MeLahirkan Dan MenZahirkan Rasa KESYUKURAN Mereka TerHadap Segala Nikmat Kurniaan ALLOH Yang Tiada BerTepi Dan Tiada Batasan.

Syurga Itu Wujud Dalam Bentuk *Nikmat.

Antara SeBahagian Dari Nikmat Syurga Itu, Yang Insya'ALLOH Dapat Dan BerJaya DiNikmati Adalah.....

*Nikmat BeRumah+Tangga.
*Nikmat Menikmati Minuman Dan Makanan Yang *Enak+Enak Lagi BerKhasiat.
*Nikmat KeSihatan Fizikal Dan Mental.
*Nikmat KeKayaan Harta.
*Nikmat Seperti Mana Raja Fir"aun Dan Raja Namrud PerOlehi.
*Nikmat PerGerakan Yang Tidak TerHalang (Dapat DiLalui+DiTempuhi).
*Nikmat KeSantaian Dan KeSelesaan Hidup.
*Nikmat KeHidupan Yang Adventure.

Dan Yang Paling Nikmat..... Adalah *Nikmat *DZIKKRULLOOH..... SeHingga BerJaya MenCapai Rasa Zauk (Rasa KeNikmatan, KeBahagiaan Dan KeTenangan) Dalam Diri Kita..... Dalam Rohani (Spiritual) Kita..... Rasa KeBerSamaan BerSerta Dengan ALLOH.....

Untuk Sidang PemBaca Yang MeLibatkan Diri Kalian Dalam Bidang PerUbatan Dan PengUbatan Moden..... Kalian Mungkin Hanya Bisa Untuk MemPelopori Dan MenJangkau 2 Seksyen Sahaja..... Yakni Fizikal Dan Mental..... BerKenaan Seksyen Spiritual (Rohani)..... Kalian Mungkin Tidak Mampu BerBuat Apa+Apa..... Yang Paling Dalam..... Yang Kekal Tiada Binasa..... Yang EmPunya Diri SenDiri Sahaja Yang BerUpaya Untuk Menguatkannya..... Dengan SOLAT..... Amal Ibadah..... Amal Soleh..... DLL...

Saiyyidina Umar Al-Khottab + Al-Faruuq Ini Tidak Ambil Peduli Tentang KeHidupannya. Cara Hidup Beliau Adalah Jenis Hidup Hari Ke Hari (Day To Day)..... Dan Beliau Juga Tidak Peduli Tentang Susah+Senang Hidup Beliau..... Kerna Beliau SenDri Tidak Tahu..... KeHidupan Yang Susah Atau KeHidupan Yang Senang Yang Lebih Baik Untuk Beliau Jalani+Lalui+Tempuhi..... ALLOOHU"Alam.....


Assalaamu'alaikum wbt.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan