DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Isnin, Februari 27, 2012

Bagi Yang Pedih Pungkoq....!!!


Bagi Yang Pedih Pungkoq....!!!


Benar. Maqam Duduk Diri Ilmu Ini Memang Sangat Tinggi. BarangSiapa Yang BerKeHendak Akan Dunia, Maka Hendaklah Ia BerIlmu. BarangSiapa Yang BerKeHendak Akan Akhirat, Maka Hendaklah Ia BerIlmu. BarangSiapa Yang BerKeHendak KeDua-Duanya, Maka Hendaklah Ia BerIlmu.

Tapi Masalahnya Lani, Hangpa Letak Ilmu No.1, Hati No.2, Inilah Yang Hangpa Silap.

Hati Perut Hangpa Busuk Nak Mampuih, Dok PHD Bukan Main Dahsyat Luar Biasa....!!! Mana Ilmu2 Bisa Jadi Kalau Ini Macam???

Ilmu2 Yang Aku Bagi Kat Hangpa Semua Dah TerLebih Cukup Super Power Dah Pun.

Segala Dan Setiap Ilmu2 Itu Hanya Bisa MenKUN ApaBila Hati Kita Ini Bebas Dari Segala Sifat-Sifat Mazmumah, Bersih+SeBersih+SeBersihnya Dan Suci+SeSuci+Sucinya Ibarat Bayi Yang Baru DiLahirkan.

Banyak Orang BerSangka Bahawa Ilmu2 Yang Aku Bagi Free Kat Blog Aku Ni Hanya Bisa Jadi ApaBila Makhluks Itu Sudah Selamat Dan Sah DiAkad+Nikahkan Dan DiIjab+Kabulkan. PenDapat SeBegini DAMN BULLSHIT!!!

Dan KeBanyakan Orang BerSangka Bahawa Hanya Golongan Yang Agak Veteran (Araun 40+) Sahaja Yang Ber'ISI'. Ini Pun BULLSHIT!!!

Segala-galanya TerLetak Pada Hati. Hati Baik, Baiklah Semuanya Dan MenKUNlah Semuanya. Hati Enggak Baik, Lebih+Lebih Lagi PHD Maka Binasalah Mereka Semua Dalam Keadaan Yang Sangat Hina.

Laik Ai Sed Bifo, Tak Puas Hati....??? Bring It On....!!! Hanya Golongan Yang Bacul Tahap Super Gaban Saja Yang Main JJJ (Jurus Jarak Jauh).

Aku Ni Dah Lama Tak BerTempur Cara Jarak Dekat (Close Quarter Combat). Hangpa Nak Pakai Barang Senjata Apa Sekalipun, Hangpa Pakailah. Aku Bi-Idznillaahi, WaBiQudrotillaahi, WaBillaahi Cukup Dengan Tulang 5 Kerat Aku [*Bare *Hand(s)]Semuga Hilang Pedih Pungkoq Hangpa Semua.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan