[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIRO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU'ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUH.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Khamis, Januari 12, 2012

Kubu Ka"bah, Rawat Diri Dan Dzikir Ahli Syurga.


Kubu Ka"bah, Rawat Diri Dan Dzikir Ahli Syurga.Kubu Ka"bah.


1. BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM. Ma'rifatkan Di Hadapan Kita.

2. ASTAGHFIRULLOOHAL-"AZHIIM. Ma'rifatkan Di Kanan Kita.

3. ALLOOHUMMA SOLLI "ALAA MUHAMMAD, WA "ALAA AALI MUHAMMAD. Ma'rifatkan Di Kiri Kita.

4. LAAHAULA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAH. Ma'rifatkan Di Belakang Kita (Atau Tulang Belakang Kita, Atau Sandaran Kita.....).

5. LAA-ILAAHA ILLALLOOHU MUHAMMADUR ROSUULULLOOH. FIIKULLI LAMHATIUUW WANAFASIN "ADADAMAA WASI-"AHUU "ILMULLOOH. Sedut SeNafas, Telan Air Liur Dan/Atau Ma'rifatkan Diri Kita BerWujud Dalam Ka"bah Dan/Atau Ma'rifatkan Diri Kita TerKandung Dalam Alif Tunggal Dan/Atau Ma'rifatkan Diri Kita BerBesi Kersani Segala Dan/Atau TerPulang MengIkut Fahaman Masing-Masing.

Kaiyfiyat Amalan TerPulang Kepada Diri Masing-Masing. Nak Amal SeHari 1x, Siang 1x Malam 1x, Setiap SeLesai Solat Fardhu DLL. Amalan Ini Juga Boleh DiGunakan SeBagai Amalan Rawat Diri. BerZat, BerSifat, BerAsma' Dan BerAf"al Multi-Fungsi..... Dengan Qudroh..... Irodah..... Ampun..... Rahmat..... Redho..... ALLOH..... LAA-ILAAHA ILLALLOOH..... ASTAGHFIRULLOOHAL-"AZHIIM..... AH..... HU..... Dengan Berkat LAA-ILAAHA ILLALLOOH.....


Rawat Diri.

Baca Ayat 45 Dari Surah Al-Qomar (54) 3x, DiMulai Dengan Bismillah 1x, Selawat 1x, Kemudian Ludah Ke Tempat Yang Luka Dan/Atau Sakit. Untuk Rawat Bahagian Dalaman Tubuh Badan, Sedut SeNafas, Telan Air Liur. Ma'rifatkan Air Liur Kita Itu SeBagai Air Telaga Kautsar. Juga Untuk Serangan Yang BerTujuan Untuk Memecahkan KeKuatan KeSatuan Pihak Musuh. DiKenali Juga SeBagai Ayat BOM.


Dzikir Ahli Syurga.

ALLOH, LAA-ILAAHA ILLALLOOH, ASTAGHFIRULLOOHAL-"AZHIIM. Dzikirkan SeBanyak-Banyaknya Dalam Hati.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan