[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIRO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU'ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUH.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Sabtu, Januari 14, 2012

Komentar Supir+Taksian.

Komentar Supir+Taksian.

Assalaamu'alaikum Dan Salam 1 Malaysia Darul Unggul.
Selamat Menikmati PerCutian Puan, WAHAI Dato' Seri Puan Sharizat Abdul Jalil.

Hamba Enggak Mau MemBilang Komentar BerKenaan Isu NFC..... Cuma Hamba Mau Lontarkan Luahan Peribadi Hamba BerHubung-Kenaan PerKhidmatan Taksi.

Taksi Adam (Supirnya) Untuk Adam (Para Penumpangnya)..... Taksi Hawa (Supirnya) Untuk Hawa (Para Penumpangnya).....

Puan Seri, Puan Seri Jangan Buat Lawak Puan Seri..... Bagai Nak MeLetup Perut Den Yang Slim Ni DiBuat Mu WAHAI Puan Seri..... Ada Peluang Boleh Jadi Johanah Ni Puan Seri Lau Puan Seri Masyuk Ratu Lawak Ni.....

JiKaLau Para Penumpangnya SePasang Laki+Bini..... Baru Setel MeMuaskan Nafsu ShoppaHolic Depa Tu..... Mau Pulang Ke Syurga Dengan MengGunakan PerKhidmatan Taksi..... Tak Akan Mau DiPisahkan Mereka Itu WAHAI Puan Seri.....???

Ish, Ish, Ish, Kesiaaann Mereka Itu Puan Seri.....

And As A Matter Of Fact(s)..... Zat, Sifat, Asma', Af"al Dan Diri Sang Hawa Ini Fitrahnya Lebih Lemah BerBanding Dengan Sang Adam.....

Akan Bisa MemBeri Peluang KeGoldenan Dan Ruang Celahan Kepada Para PenJenayah Yang BerOperasi 24 Jam Tanpa Henti Untuk MenTarget Dan MeRampok Taksi (Supir Dan Para Penumpangnya) Hawa.....

Gender Doesn't Matter @ All Cost(s)..... Good Heart Does Matter..... Positive Mind+Set+Up Does Matter..... Optimistic Expectation(s) Does Matter.....


Janganlah Asyik Dok Aim Nak Jadi Yang TerUnggul Cow-Cow Lanaa Punya. Jadilah Diri SenDiri Yang SeBenar Diri. Nama Enta Yang HAQ, Yang ASAL, Yang HAKIKI Adalah Sharizatah.


Nama Hawa SePatutnya DiAkhiri Dengan AH... AH... AH... AH... AH... AH... AH... AAAAAHHH..........


Dal: Ceh, Hang Ni Jang Aku Tengok Makin Teruk La Jang, Makin Kronik. Hang Ni Aku Tengok Hang Punya Ubat Cuma Ada Satu Ja, Hang Pi BerNikah Buang Cepat-Cepat. Aku Rasa Ini Jela Hang Punya Final Cure 'Sakit' Hang Ni Jang.


Jang: HaHaHaaa, Tau Takpe.

And Message To All Dear Readers Including This GoBlok Owner..... Do Not Judge People Just By Their Academic Qualification(s).....


Sekian, Salam 1 Malaysia Darul Unggul..........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan