DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Ahad, Disember 25, 2011

SOLATLAH..... SeTidak-Tidaknya SUJUDLAH.....


Assalaamu'alaikum wbt Dan Salam Sejahtera.


Mesej To All Muslim Fellows And Non-Muslim Fellows.


Marilah Kita MemBenihkan Rasa Minat Kita Untuk MeNunaikan Solat Fardhu SeCara BerJema'ah..... Bagi Yang SuDah TerBiasa Solat BerSolo Lonely Rider..... Come On Guys..... Come On Gals..... One On One Is Not Enough To Satisfied Each Other..... At Least ThreeSome Or More Would Do A Lot Of Better..... Yeah!..... O0oh..... I'm A Straight Guy..... Not A Gay @ All.....)

Marilah Kita MeWujudkan Rasa Ingin BerSolat..... Bagi Yang Liat Penyegan Maleh Nak Mampuih Untuk Solat.....

Kalau Rasa Tak Mampu Atau Masih TerLalu Awal Atau TerLalu Berat Untuk Solat..... SeKurang-Kurangnya Luangkan Masa Untuk SUJUD Kepada ALLOOH (God..... Tuhan.....)..... SeTiap Kali Masuk SOLAT Fardhu..... Maknanya Kita BERSUJUD SeBanyak Minimum 5 Times A Day And Night.

Creatures Who Pray To The God Because Of God's Order..... Their Pray Will Leave None Of All Effect To Them Self.

Tetapi..... Jikalau Kita BerSolat Adalah Untuk MeLahirkan Dan MenZahirkan Rasa SYUKUR Kita Kepada ALLOOH..... Nescaya Kita Enggak Wujud Rasa Berat Untuk MeNunaikan Solaaat.....

ALLOOH Banyak Kali Bilang Sama Kita..... "BarangSiapa Yang BerSyukur Kepada-Ku..... Nescaya Akan Aku Tambahkan Nikmat-Nikmat (DariKU) Padanya (Pada Makhluk(s) Yang BERSYUKUR.....)"

*SUJUD IS APPLICABLE TO ALL HUMAN BEING AND GENIE BEING..... The Longer The Time/Duration We SUJUD..... The Better The Result We Will Gain..... And We Will Feel The Different(s)..... Most Of The Benefits We Will Receives Effect From SUJUD Are..... We Will Feel Like We Got A New Soul..... New Life..... New Spirit..... New Mind..... New Body..... New Motivation..... New Courage..... New Strength..... And New All-Rounder.....
Try It First..... And See The Evidence.....

And Mr Jacky Chan..... You Also Can Try This Sujud Thingies..... I'm Very Sure That You Will Feel Strange.....


Thank You. Have A Great Days.


Wassalaamu'alaikum wbt Dan Salam Sejahtera.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan