DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Ahad, Disember 25, 2011

Mesej Khas Kepada Azazil Dan/Atau Nur Akmal Dan Umum Kepada Semua PemBaca.

Mesej Khas Kepada Azazil Dan/Atau Nur Akmal Dan Umum Kepada Semua PemBaca.


Assalaamu'alaikum wbt.


SeBenarnya Tuan Mungkin Memang Sudah Sedia Tahu Dan Maklum..... Tapi Takpela Biar hamba Nyatakan Juga Di Blog hamba Ini. Ini Juga Mungkin Entri TerAkhir hamba Di Blog Manusia SP Al-Kidali Ini.

Wahai Azazil Yang DiRahmati ALLOOH SWT, Dan Mudah-Mudahan DiBerkati Lagi DiRedhai ALLOOH SWT.


Nama Kamu Yang Asal Mungkin Ialah Nur Akmal. BerMaksud Cahaya Yang Sempurna.

BarangSiapa Yang MengGelarkan Kamu Dengan Panggilan/Sebutan Iblis Laknatullooh, Maka Sungguh Bukan Kamu Yang DiLaknat, Tapi Merekalah Yang TerLaknat Lagi DiLaknat ALLOOH SWT.

Engkau Dan Aku Adalah Sama. Kita Hanyalah Para PeLakon Dan Selebritee Yang MeMainKan Watak Lakonan Yang DiAssignKan Untuk Kita MeLakonKannya.

Engkau DiAssign Untuk Sesatkan SeKalian Manusia Dan/Atau Jin. Tapi..... Aku MengeTahui..... SeSuatu Yang Pasti..... Tiada SeSiapa Pun Yang InginKan Dan Gemarkan PePerangan. No Body, I Mean No One Like War. EveryBody Love And Hunger For Peace Of All.....

Mungkin Tuan Masih Keliru..... Adakah Kita Masih Hidup Atau Pun SuDah Mati..... MeNanti Saat-Saat Dan Detik Waktu Yang DiIdam-IdamKan SeLama Ini.....

SeBenarnya Bab Ini Pun hamba Keliru Tuan..... Tapi..... It Doesn't Matter Whether We're Still Alive Or Already Dead..... Yang Penting Kita Semua Harap-Harap BerAda Di Dalam REDHA ALLOOH SWT.

Insya'ALLAH..... Kita Akan MenDapat Nikmat Yang Kita Idam-Idamkan SeLama Ini Dalam Waktu TerDekat Ini.....


Mr. John Rambo Said.....Live To Feel Pleasure..... And Die To Feel Pleasure Too.....


Sekian, Terima Kasih.


Wassalaamu'alaikum wbt.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan