[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIRO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU'ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUH.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Khamis, Oktober 14, 2010

TerDirinya hamba Di Tengah BerWujud.

TerDirinya hamba Di Tengah BerWujud.Salam PerTengahan.


A'UUDZUBILLAAHISSAMII'IL'ALIIMIMINASH-SYAITHOONIRROJIIM. BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM. ASSALAAMU'ALAIKUM WAROHMATULLAAHI WABAROKAATUH. ALHAMDULILLAAHIROBBIL'AALAMIIN, WASSOLAATU WASSALAAMU'ALAA ASYROFIL ANBIYA IWALMURSALIIN, WALAA UDWAA NA ILLAA 'ALAZZHOOLIMIIN. ASYHADU ALLAA ILAAHA ILLALLAAHU WAHDAHUU LAA SYARIIKALAH, WA-ASYHADU ANNA MUHAMMADAN 'ABDUHUU WAROSUULUH. ALLAAHUMMA SOLLI 'ALAA MUHAMMAD, WA'ALAA AALIHII WASOH BIHII AJMA'IIN, 'AMMAABA'D.
ALHAMDULILLAAH, GambaRajah Di Atas Ini, Telah BerJaya hamba Rakamkan Dengan Penuh PeRasaan SukaCita. BerTarikh 2 September 2010 (SeHari SeTelah BerLangsungnya Hari PeRasmian Ulang Tahun Kelahiran hamba Yang Ke-28), BerSamaan Dengan 23 Ramadhan Al-Mubarak 1431, BerHari Khamis, BerWaktu Malaysia Kurang Lebih Pada Pukul 11:45 Pagi, BerLokasi Di Bahu Jalan, BerSempadan Antara Hotel Renaissance KL Dengan Pejabat KeDutaan Negara Pakistan, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.

HeHeHeHeHe, hamba Angkut Depa Tu Masa Lebih Kurang Pukui 11:15 Pagi, Kat AU 3 Keramat, KL, Tang Bus Stop Yang Tak Berapa Jauh Dari Restoran Cafe Amin (Bukan hamba Punya Cafe, Nama Ja Sama) Bistro Kat Corner Simpang Jalan Tu. Ada Seorang Lagi Gergasi, Dari Kaum Hawa, BerNama Zainab Bibi, Dari Bumi Pakistan Juga, Tapi Dah Sang PerWira hamba Bilang Enggak Bisa Masuk, Kerna Enggak Ada Ruang Kapasiti Yang Berkecukupan, Kerna Ada Tambahan 2 Lagi Makhluk BerJenis Manusia (Saiz Normal), BerJantina Lelaki Yang Turut Sama Memenuhkan Ruang Duduk Dalam Sang PerWira hamba Ni.


HAQ NAWAZ (PAKISTAN TALLEST MAN).


Height: 245cm / 7'8".

Weight: 130kg.

Shoes Size: 19 Inches.

Birth Place: Bahawalpur (Punjab, Pakistan).

Favorite F&B: Pakistani Vegetables, Chinese Food, Plain Water.

Likes: Nature Beauty, Simplicity And Truth.

Dislikes: Duality, Industicity And Extortion.


ALI ZAMAN (PAKISTAN SHORTEST MAN).


Height: 39 Inches (1m 3 Inches).

Weight: 25kg.

Shoes Size: Children Size.

Birth Place: Jehlum, Suhawa (Punjab, Pakistan).

Favorite F&B: Pakistani Vegetables, Chinese Food, Plain Water.

Likes: Nature Beauty, Simplicity And Truth.

Dislikes: Duality, Industicity And Extortion.


BRO TANG TENGAH (YangSedangSedangSaaJaaa).


Height: 178cm / 5'10".

Weight: Around 80kg.

Shoes Size: Kalo UK 10", Kalo US 11".

Birth Place: Kuala Lumpur.

Favorite F&B: Nasi Goreng Bandar (Dah Memang hamba Orang Bandar, Ni hamba Takleh Nafi), Ayaq Teh Tolak (Dah Naik Jemu Dah Dengan Teh Tarik).

Likes: Haq(s).

Dislikes: Bathil(s).


PS:- Brader Kat Tepi Tu Saja Ja Nak Tumpang MeMasyukkan+MeMuatkan Dirinya Skali Dalam Gambaq ni.. Takpala... Biaqpila.....


HaHaHaaa, Bila Sebut Ja Pasai Haq(s) Dan Bathil(s) Ni, TerIngat Lak hamba Pada Seorang Syeikh Antara Yang Paling Gempaq MenCanangkan Perihal Haq(s) Dan Bathil(s) Ni.......Syeikh Mail Kacip @ BlogSpot.


Ilmu Haq @ Multiply.


AWAS!!! Parang Tajam @ YouTube.

Komentar.....
Hallo Syeikh, Wa Tabik Sama Lu Tuan Syeikh. Biaqpila Kat Depa Semua Tu Yang Kata Macam-Macam Kat Hang Tuan Syeikh. Kalo Semua Orang Nak Jadi Normal, Siapalah Lagi Pulak (Dengan SukaRela Aka Willing To Be + SukaCita) Yang Nak Jadi AbNormal.....?? Tak Gitu Pak Jalil.....??
Yeah! What Can I Said.....?? WELL SAID, Dear Mr Al-Baduti, That's It.

Salam PeNyederhanaan.

2 ulasan:

 1. assalamualaikum....

  eh eh eh kenapa ngan sheikh tu haaa.... jurus sunade ker

  BalasPadam
 2. Wa'alaikumussalam wbt.

  Salam Jumaat Penuh Berkat.

  HeHeHe, Agaknye La Kot... Boleh Jadi...

  Salam Selamat Kaya Manfaat.

  BalasPadam