DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Selasa, April 21, 2009

Rahsia Tarikh KeLahiran. Kenali Diri Kita Dengan Lebih Mendalam & Lebih Tepat.


Salam KeJayaan.

Seperti mana yang kita semua sedia-maklum, setiap dari kita, setiap individu yang lahir ke dunia ini memiliki & punyai bakat semulajadi@natural talent yang tersendiri, tertentu, yang unik, yang exceptional yang besar kebarangkalian tidak dipunyai oleh kebanyakan individu-individu yang lain dari setiap diri individu-individu itu.

Ungkapan ini "setiap dari kita, setiap individu yg lahir ke dunia ini memiliki & punyai bakat semulajadi@natural talent yang tersendiri" sudah amat terbiasa sangat kedengaran oleh kebanyakan dari kita. Tetapi, adakah kita benar-benar mengetahui, mengenali & memahami akan setiap dari kelebihan+kekuatan yang sememangnya sudah tersiap sedia wujud dalam diri kita ini? Hamba yakin, ramai dari kalangan kita yang masih tidak mengetahuinya (dengan lebih mendalam & lebih tepat). Maka bagaimanakah pula cara-cara untuk kita mengetahuinya & menentukannya? Salah satu cara yang terbaik & telah sejak sekian lama terbukti benar (majoriti dari hasil kajiannya) & berkesan ialah melalui kaedah astrology.

Astrology ialah merupakan salah satu method atau kaedah yang telah wujud sejak sekian lama dari zaman dahulu-kala yang digunakan oleh umat manusia (bahkan juga umat jin), untuk tujuan mengkaji, mengenal-pasti akan potensi, kelebihan & kekurangan, kekuatan & kelemahan watak@charactor seseorang individu itu.

*Dan Kajian bertujuan untuk mengenal+mengkaji potensi tersirat yang wujud dalam diri kita ini, adalah TIDAK dilarang & TIDAK diharamkan oleh ISLAM. Bahkan ISLAM juga sangat menggalakkan Kajian-Kajian seumpama ini untuk dilaksanakan & dipraktikkan supaya dapat memberi pengetahuan kepada kita semua akan apakah Bakat+Anugerah yang ALLAH SWT telah siap-sedia wujudkan di dalam diri kita ini untuk dibangunkan & dikembangkan potensinya untuk tujuan amal-amal Kebaikan umumnya & untuk tujuan JIHAD, MENEGAKKAN KALIMAH SYAHADATUL-HAQ (LAA ILAA HA IL LALLAAH) & MENYEBARKAN DAKWAH ISLAM DI MUKA BUMI INI KHUSUSNYA.

*YANG DILARANG, DITEGAH & JATUH HUKUM HARAM IALAH, KAJIAN-KAJIAN BERTUJUAN UNTUK ATAU YANG SEPERTI TELEK NASIB (UNTUNG-RUGI), FORTUNE TELLING@LUCK TELLING, TENUNG MASA DEPAN@FUTURE TELLING, MENGENAL@MENCARI WAKTU TARIKH KEMATIAN@AJAL KITA@DEATH TELLING dan yang seumpamanya. Kerana kesemua ini seolah-olah ingin mendahului & melawan takdir, QADA' & QADAR ALLAH SWT. Walau bagaimana pun, hamba tidak menafikan, bahawa sememangnya wujud sesetengah golongan Mukhlisin (hamba-hamba ALLAH yang IKHLAS) & Para Solehin-Solehah yang dianugerahi Kelebihan & Ma'rifat, yang mana boleh diklasifikasikan sebagai "Sixth Sense", yang menerima alamat-alamat & petanda+petunjuk, samada melalui mimpi, daya firasat, kasyaf pendengaran & penglihatan, gerak hati dll, berupaya untuk "sense" perkara-perkara yang akan berlaku pada masa hadapan (TANPA mereka minta & hajatkan pun).

Jepun, telah musnah & sama-sama bangkit & membangun hampir sezaman@sewaktu dengan negara kita Malaysia (dahulunya Malaya) selepas perang dunia ke-2. Tetapi, cuba kita perhatikan kemajuan sains & teknologi mereka bagaimana? Kita masih berada pada tahap status Negara Membangun, tetapi Jepun kini sudah pun berada pada tahap status Negara Maju. Padahal, Kemusnahan negara mereka sewaktu WW2 jauh lebih dahsyat dari negara kita Malaysia ini. Pernahkah kita terfikir, bagaimana Negara Jepun & Rakyatnya boleh maju sebegini pantas? Ketahuilah, bahawa mereka KENAL DIRI MEREKA melalui astrology ini (mereka mengenali Rahsia & Misteri Tarikh Lahir mereka).

Bangsa Yahudi, hampir seluruh@TOTAL PERNIAGAAN EKONOMI DUNIA ini dikuasai oleh mereka. Bagaimana mereka boleh menjadi begitu Pintar, Berkemahiran & Bijaksana (juga hebat)? Sebabnya mereka KENAL DIRI MEREKA dan mereka KAJI & KENALPASTI KELEBIHAN+KEKUATAN & KEKURANGAN+KELEMAHAN yang ada pada diri mereka (mereka mengenali Rahsia & Misteri Tarikh Lahir mereka).


Pakej Lengkap (Rahsia Tarikh Lahir).

Wallahu'alam...

Salam KeKayaan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan