DzikirTariqatAhmadiah

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*BISMILLAAHIRROHMAANIRROHIIM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

[:>>>+-(*ASSALAAMU'ALAIKUM*)-+<<<:]

Halkerin.

Selamat MenZiarahi Ke Blog Halkerin.

BarangSiapa Yang BerKeMahuan+BerKePerluan Kopi+Pes (Juga MeLakukan Sedikit SeBanyak Modifikasi) IntiPati+IntiSari Yang TerKandung Di Sesawang Ini, Bisa Aja Terus DiLaksanakan, Enggak Butuh Mohon KeIzinan Dari Sang Empunya Blog Ini. Hak Cipta Non+TerPelihara.

Malah Kalian DiGalakkan Untuk BerKongsi Maklumat-Maklumat Yang Bisa KeDapatan Di Dalam Blog Ini Di Laman-Laman Peribadi Kalian Seperti FaceBook, Twitter, Blog, Web Dan Lain-Lain. Tiada Larangan Sama SeKali.

*DAN LAGI, BLOG HALKERIN INI MUNGKIN AKAN TERPADAM DARI ALAM ONLINE INI PADA BILA2 MASA. KALAU RASA BERMANFAAT, SILA COPY & SAVE, KALAU RASA BULL$H!+, SILA ABAI KAN.

Sekian Sahaja, PemBeriTahuan Yang Ingin hamba Khabarkan. Salam Gemilang, Cemerlang & Terbilang hamba Ucapkan Kepada Kalian. Semuga Kita Semua Senantiasa BerAda Di Dalam KeRahmatan Ilahi, DiBerkati ALLAH Dan BerWujud Di Dalam KeRedhaan-Nya.

JAZAKALLOOHU KHOIRON KATSIIROO, WABAAROKALLOOHU FIIKUM, WABILLAAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAAMU"ALAIKUM WAROHMATULLOOHI WABAROKAATUHU WAMAGHFIROTULLOOHU WARIDHOLLOOHI AJMA"IIN.

Followers.

Mesej Kepada Para PengIkut.

Jangan MengIkuti hamba. Ikutilah ALLOH + DriSenDri. Insya'ALLOH.....
IP

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WORLD ISLAMIC NATION, WORLD ISLAMIC CHAMBER OF COMMERCE AND WORLD BAITUL MAL.

WICC&amp;WorldBaitulMal

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

HIMPUNAN 1001 ILMU BERGUNA.

Himpunan1001IlmuBerGuna

[:>>>+-(*CARIAN@SEARCH*)-+<<<:]

Ahad, Mac 15, 2009

Rahsia Khazanah KePahlawanan Melayu. Kitab (Allahyarham) Mat Kilau.

Rahsia Khazanah KePahlawanan Melayu. Kitab (Allahyarham) Mat Kilau.

Klik Gambar Di Bawah:-


(Gambar Sekadar Hiasan)

*!PERHATIAN!*

*Kitab tersebut hanya untuk Kajian Ilmiah sahaja. Sekiranya ada yang berminat, berkehendak & berkeperluan untuk mengamalkan isi-kandung & inti-pati kitab tersebut, maka sewajarnya, sebaiknya, semestinya & sewajibnya Kalian pergi merujuk dengan Guru-Guru Mursyid, mereka-mereka yang Ahli, Pakar, Arif, berpengetahuan mendalam, berkemahiran tinggi & berpengalaman luas dalam perihal bab amalan Ilmu2 Kebatinan & Hikmah ini terlebih dahulu.

*Manusia SP Al-Kidali ini tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kejadian malang & tidak baik yang berlaku terhadap individu2 yang beramal dengan kandungannya tanpa merujuk terlebih dahulu dengan golongan2 seperti mana yang dimaklumkan di atas.

*"Orang yang bermain & menggunakan pedang tanpa bimbingan & tunjuk ajar dari yang ahlinya (Guru), nescaya akan boleh mendatangkan bahaya, mudharat & bencana kepada dirinya." - (Mafhum Hadis Sahih)

*Pengumuman+Peringatan!. Dengan ini diberitahu, barangsiapa yang ingin mengamalkan isi-kandung & intipati Kitab Mat Kilau ini, supaya meminta terlebih dahulu jazam & pengijazahan dari Ustaz Wan Alim Bin Wan Hasan. Satu-satunya anak murid yang tamat mempelajari amalan-amalan yang terkandung di dalam Kitab Mat Kilau. Kalian boleh terus berjumpa dengan beliau atau berutus melalui surat di alamat seperti di bawah ini.

Kampung Bukit Selambau, 08010 Sungai Petani, Kedah Darul Aman.

*Untuk pengetahuan semua, ramai waris2 dari susur-galur Allahyarham Mat Kilau kini tinggal, bertapak & menetap di Pulau Tawar, Jerantut, di negeri Pahang Darul Makmur. Lebih afdal Kalian menuntut, berguru & memperoleh jazam dari waris2 Allahyarham Mat Kilau ini sendiri.

Sekian untuk makluman. Semoga Kalian semua dirahmati, diberkati & diredhai ALLAH SWT.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan